Григор Димитров вече е в Уинстън-Сейлъм и тренира за турнира на

...
Григор Димитров вече е в Уинстън-Сейлъм и тренира за турнира на
Коментари Харесай

Григор Димитров вече е в Уинстън-Сейлъм

Григор Димитров  вече е в Уинстън-Сейлъм и тренира за шампионата на твърди кортове, в който ще взе участие тази седмица.

Българската звезда в тениса реши в последния миг да играе в Северна Каролина, с цел да има повече мачове преди откритото на Съединени американски щати. Последният за сезона шампионат от “Големият шлем ” стартира на 29 август в Ню Йорк.

В Уинстън-Сейлъм Димитров получи покана от уредниците и е подложен под №1, като това му се случва за първи път от шампионата в Дубай при започване на 2018 година, когато още на старта загуби от Малек Джазири (Тун). Съперник на нашия тенисист ще бъде някогашният №3 в света и първенец от US Open 2020 Доминик Тим (Ав) или представителят на домакините от Съединени американски щати Джей Джей Уулф.

В свободното си време Григор реши да се разноски и да прегледа една от историческите забележителности край Уинстън-Сейлъм. Happy Hill Park е място, където преди са настанявани плебеи от Африка, които са работели в плантациите. След края на Гражданската война и премахването на робството в дървените къщи в този парк са останали да живеят тъмнокожи американци от африкански генезис. Някои от тях по-късно стават първите американски заселници в Либерия.

Сега градският парк разполага с тенис кортове, стадиони за бейзбол, лекоатлетически писти, доста развлекателни уреди, места за пикник и е едно от обичаните места за отмора.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР